tiistai 17. kesäkuuta 2014

Superhelppo ja suloinen viiri juhliin


Muutama viikko sitten meillä vietettiin synttärijuhlia. Silloin tarjoilupöytää keittiössä pääsi koristamaan viime syksynä tekemäni viiri, jonka olin aivan unohtanut kaapin perälle. 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan viiri on mielestäni loistava juhlasomiste. 
Tämä viiri on tehty kartongista ja ompelulangasta. Vaaleanpunaiset kolmiot ovat tavallista askartelukartonkia ja raidalliset samaista kartonkia lahjapaperilla päällystettynä. Olen itse kääntänyt kolmion kantaa noin sentin verran, asettanut langan käännöksen alle ja liimannut kiinni. Netistä löytyvissä ohjeissa viirejä on tehty myös niin, että kolmio muodostuu kartongista leikatun salmiakkiruutua muistuttavan kuvion kaksinkertaisesta taitteesta. Olikohan tarpeeksi epäselvästi kerrottu? 

Olen nähnyt myös kankaisia viirejä, millaista olisi kiva kokeilla tehdä jostain suloisista kankaista. Kankainen viiri olisi myös siitä hyvä, että sen voi halutessaan pestä ja silittää. Tämä meidän viirimme kun juhlien saatossa sai maistaa vähän punaviintä :DKuvassa näkyvät heliumpallot ovat muuten oululaiselta Hip-hur-raa -yritykseltä. Palvelu oli nopeaa ja 1,5€ kappaleelta ei mielestäni ole kovin paha hintakaan :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti