perjantai 20. joulukuuta 2013

Ideaalin joulukalenteri: 20. luukku - servettien taittelua


Perjantai-illan kunniaksi saatte tällaisen ihanan kuvaoksennuksen :D Innostuin tänään kattamaan pöytää vähän hienommaksi ja samalla taittelemaan servettejä. Tässä alapuolella on kuvia ja linkkejä ohjeisiin neljästä eri servettimallista.
Käyttämäni servetit ovat Marimekon Lumimarja- kuosia, joka on mielestäni yksi Marimekon ihanimmista kuoseista. Kaiken lisäksi nämä eivät ole hirveän kalliita, joten köyhälläkin opiskelijalla on näitä vara ostella. 
Ensimmäinen taittelemani servetti oli taskun mallinen, johon ohjeet löydät tämän linkin takaa. Videolla maailman suloisin mies opastaa tekemään myös muutaman muun servettimallin.
Yläpuolella näkyvän servetin ohjeisiin pääset tästä linkistä. Mikäli tällaisia tekee, kannattaa mahdollisuuksien mukaan käyttää kankaista lautasliinaa, mutta tämä onnistui joten kuten myös tällaisella paperisella versiolla. tämän
Kattausten teosta minulla ei ole oikeastaan minkäänlaista kokemusta, mutta tämä on kyllä mukavaa puuhaa! Kattaukseen pyrin valitsemaan mahdollisuuksien mukaan lasisia astioita. Mielestäni lasiset helmet olisivat sopineet vielä koristamaan pöytää :)
Yllä näkyvään tähteen pääset tästä linkistä. Mielestäni tuo näyttää tosi kivalta viinilasin alla!Ja viimeisenä mielestäni kaunein, mutta tässä kuvassa valitettavasti kärpäsen kakkaa muistuttava lumpeen kukka, jonka ohjeet löydät täältä. Linkin takaa löytyy onneksi vähän selvempi kuva. Mielestäni tällaiset lumpeen kukat sopisivat myös hääkattaukseen :)
Pitäisi ehdottomasti useammin kutsua ystäviä syömään ja samalla testailla erilaisia kattauksia. Serveteillä, erilaisilla astioilla, liinoilla ja muilla somisteilla saa kaikenlaista ihanaa aikaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti