torstai 19. joulukuuta 2013

Ideaalin joulukalenteri: 19. luukku - itse tehty paperinen lahjarasia

 Yhdeksännestätoista luukusta paljastuu itse tehty paperinen lahjarasia. Ohjeet rasian tekoon löydät tästä linkistä. Haastavinta tämän tekemisessä oli ehdottomasti mielestäni eri osioiden yhdistäminen, mutta tarpeeksi monta kertaa yrittämällä lopulta sekin onnistui :) Erityisen tärkeää tämän tekemisessä on, että kaikki tarvittavat 8 paperista neliötä ovat keskenään juuri samankokoisia. Itselläni näin ei aivan ollut ja se hankaloitti tekemistä aika paljon. 
Yläpuolella olevassa kuvassa näkyvän koristeen olen tehnyt myös itse. Tein ensin normaalin rusetin nauhasta, jonka jälkeen tein "hännistä" jälleen uuden rusetin jne. Tällaisen tekemiseen tarvitset siis melko pitkän nauhan :)Tällaisia rasioita voi tehdä monen kokoisia ja värisiä. Sieviä saa varmasti myös kuviollista paperia käyttämällä.  Omakaan versioni ei aivan täydellinen ole, mutta harjoitus tekee mestarin!


Tällaisiin rasioihin voi sisälle laittaa melkeinpä mitä vaan. Läheistä on ihana muistaa esimerkiksi korulla tai makealla herkulla :)

2 kommenttia: