torstai 31. lokakuuta 2013

Reseptejä elämän varrelta


Ajattelin pikaisesti tulla päivittelemään tännekin ja kirjoittamaan hieman reseptikirjasta, jonne tapanani on kirjoittaa kaikki herkullisimmat ja muistoja herättävät reseptit. 

Olen ostanut tämän kirjasen muutama vuosi sitten parilla eurolla muistaakseni Tiimarista. Se lojui kaapissa tovin, kunnes keksin päällystää sen ja tehdä siitä reseptikirjan. Päällystämiseen käytin maailman suloisinta kuppikakku- kartonkia. Piristykseksi lisäsin kanteen vielä Kärkkäiseltä ostetun E-kirjaimen, jonka pinta on peiliä.Kirjaa lukiessa muistuu mieleen useita hauskoja muistoja elämän varrelta sekä vanhoja herkkuruokia. Sivuja tässä on sen verran, että mahtuu monen kymmenen vuoden reseptit :)

2 kommenttia:

 1. Ihanaa tuo kartonki. Alko tekemään mieli kuppikakkuja tuota katsellessa :D

  Mie tallennan reseptit Pikku Myy-muistikirjaan, sellainen A4-kokoinen. Muuten se on kiva ja tilaakin riittää resepteille, mutta siinä ne paperit on kiiltäviä ja tympee siis kirjottaa kun pitää kynä valita aina huolella, ettei teksti pääse vahingossa suttaantuun/leviämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa kivalta tuo sunkin kirja :) Kynän suttaantumisten sijasta tuossa mun kirjassa on kastikeroiskeita ja ties mitä sattuu kokkauksien jämiä senkin edestä :D

   Poista