tiistai 10. syyskuuta 2013

Sivunuttura ranskanletillä


Kaiken kiireen keskellä lisään tänne ohjeen kampauksesta, jota kokeilin ensimmäistä kertaa lauantaina ulos lähtiessäni. Tämä kampaus vaatii kohtalaisen paksun ja pitkän tukan :)

1. Aloitusvaiheessa hiukset kannattaa käsitellä jollain muotoilutuotteella. Itse myös kiharsin niitä aavistuksen verran, jolloi ainakin omasta mielestäni hiuksia on helpompi käsitellä.
2. Nosta toiselta puolelta hiuksia klipsillä kiinni ylös.
3. Aloita tekemään vastakkaiselle puolelle ranskanlettiä. Tämä on kampauksen vaikein vaihe, joten jos tästä suoriutuu kunnialla niin ollaan jo voiton puolella!
4. Kiinnitä ranskanletti ponnarilla. 
5. Tupeeraa hiuksia aavistuksen verran.
6. Vedä tupeerattu tukka donitsin läpi ja kiinnitä donitsi hiuksiin pinnejä hyödyntämällä. Tässä vaiheessa ei ole vaarallista, mikäli omat hiukset eivät peitä donitsiä aivan kokonaan.
7. Avaa ylhäällä kiinni olleet hiukset.
8. Lähde viemään hiuksia osio osiolta nutturan alle ja kiinnitä pinneillä. Apuna kiinnittämisessä kannattaa käyttää kahta peiliä. 
9. Valmista tuli! Halutessaan kampausta voi koristella esimerkiksi kukilla tai hiuksiin tarkoitetuilla helmillä.

Lopuksi kannattaa suihkuttaa hiuksiin lakkaa reilulla kädellä. Itselläni tämä ainakin pysyi jopa tanssilattian humussa :)

1 kommentti:

  1. Voisko näitä eri hiustyylien kuvia lisätä isompana tai erikseen, kuvat on vähä pieniä? :) ja jos ois vielä kuvat edestä päin

    VastaaPoista