perjantai 2. elokuuta 2013

Diy inspiration board


Tänään tuli piipahdettua kierrätyskeskuksella katselemassa josko sieltä löytyisi jotain kivaa. No löytyihän sieltä. Kävelin ensin tämän tapettirullan ohi, mutta sen jälkeen palasin ja katsoin hintaa: kaksi euroa! En kauaa miettinyt ostanko tämän vai en. 


Tykkään itse tuosta kuviosta aika paljon. Ihanan pirtsakka, mutta ei kuitenkaan tule pää kipeäksi :D Tarkoitus ei ole tällä siis seinää tapetoida, vaan piristää sisustusta pienillä jutuilla. Tänään ehdin jo toteuttaa ensimmäisen visioni. 


Tämä taulu on lojunut vinttikomerossa eikä ole missään vaiheessa tainnut olla nykyisen asuntomme seinällä. Jonkun aikaa olen haaveillut jo "inspiration boardista". Onkohan tuolle järkevää suomennosta? No anyway, taulusta johon voi kiinnittää kaikkia kivoja ja itseä inspiroivia juttuja. 


Leikkasin tapetista jonkin verran taulua suuremman palasen ja kiinnitin reunat taulun takapuolelle maalarinteipillä. Yllättävän hyvin pysyy! Ennen kiinnittämistä taitoin tapetin reunat valmiiksi, jolloin taulusta tulee siistimmän näköinen. 


Ja tässä kuvaa valmiista tekeleestä! Mielestäni tällaisissa tauluissa on hyvää se, että taustan kyllästyttäessä se on helppo vaihtaa erilaiseen. Taulun ilmettä on helppo muuttaa myös kuvia ja muita juttuja vaihtamalla.  Itse tykkään tästä kyllä kovasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti