torstai 4. heinäkuuta 2013

Unisieppari kangaskassissa

 Sekä vapaa-ajalla että töiden puolesta kaikenlaista tavaraa mukana raahaavana on minulla jo jonkin aikaa ollut tarve kangaskassille. Kaupoista löytyneet kangaskassit eivät silmääni miellyttäneet, joten päätin ostaa yksivärisen kassin ja kehitellä siihen itse jotain hauskaa. 
Viime aikoina minä monien muiden joukossa olen ollut rakastunut unisieppareihin. Voisin oikeasti tunkea niitä joka paikkaan! Tauluksi, paitaan, laukkuun... ihan mihin vaan!!


 Oman kangaskassini ostin Sinooperista. En ole ihan varma onko 2,20€ liian suuri hinta tuollaisesta kassista, mutta kun en mistään muualta vastaavaa löytänyt niin päätin ostaa sen. Selailin netistä kuvia unisieppareista ja mieluisen löydyttyä piirsin siitä jäljennöksen paperille. Tämän paperin laitoin kangaskassin sisälle ja piirsin kuvion ensin läpi lyijykynällä ja sen jälkeen vahvistin tusseilla.


Pelkkä unisiepparin kuva kassissa näytti kuitenkin vähän tylsältä, joten päätin lisätä siihen vielä tuon live your dream- tekstin ja lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen! Ajattelin myöhemmin vielä kassin toiselle puolelle lisätä samanlaisen unisiepparin ilman tekstiä :)


Ja ai niin... En ole aivan varma miten hyvin tussi kastuessaan pysyy kankaassa, vaikka käytinkin kangastusseja. Veikkaanpa että riskien minimoimiseksi tästä taisi tulla kuivan ilman kassi :D

Tällä hetkellä mielessä on monta uutta unisieppariprojektia, joten katsotaan milloin tänne eksyy seuraavasta kuvia! Alimmaisessa kuvassa näkyvät muuten farkkushortsit, joista kirjoitin aiemmin täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti